Новини

ВіЕс Банк приєднується до ТАСКОМБАНКу за спрощеною процедурою

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

10 липня Національний банк України надав дозвіл на реорганізацію шляхом приєднання ПАТ "ВіЕс Банк" до АТ "Таскомбанк" за спрощеною процедурою, про це повідомили у прес-центрі НБУ.

Попередній висновок про погодження проекту плану реорганізації шляхом приєднання ПАТ "ВіЕс Банк" до АТ "Таскомбанк" за спрощеною процедурою Національний банк надав 27 квітня 2018 року.

Нагадаємо, що Закон України "Про спрощення процедур реорганізації та капіталізації банків" дає можливість провести реорганізацію банків шляхом приєднання за спрощеною процедурою, строк якої зменшено в декілька разів - з вісімнадцяти до трьох-чотирьох місяців.

У результаті реорганізації АТ "Таскомбанк" стане правонаступником усіх прав та обов'язків ПАТ "ВіЕс Банк" стосовно його клієнтів, партнерів, контрагентів.

АТ "Таскомбанк" у порядку правонаступництва набуде всіх прав за переданими йому активами, а також набуде обов'язків боржника за вимогами кредиторів (вкладників) за переданими зобов'язаннями без необхідності внесення змін до відповідних договорів.

Довідково: 10 жовтня 1991 року Національний банк України зареєстрував Електрон Банк. Реєстраційний номер - 25, статутний фонд - 40 млн карбованців. На зборах акціонерів прийнято рішення про створення ЗАТ "Електрон Банк".

У 2007 році Volksbank International AG (Австрія) став власником більш, ніж 98% акцій ВАТ "Електрон Банк". А вже 02 вересня 2008 року ВАТ "Електрон Банк" змінило назву на ВАТ "ФОЛЬКСБАНК".

15 лютого 2012 року Сбербанк Росії закрив угоду про придбання 100% акцій Volksbank International AG (VBI).

Рішенням загальних зборів акціонерів від 11 жовтня 2013 року ПАТ "ФОЛЬКСБАНК" змінює своє найменування на Публічне Акціонерне Товариство "Ві Ес Банк" (англійською мовою PJSC «VS Bank»).

В січні 2016 року "ВіЕс Банк" ввійшов до групи «банків іноземних банківських груп» згідно нової класифікації НБУ.

В грудні 2017 року ПАТ "ВіЕс Банк" змінив акціонера і ввійшов до складу Групи "ТАС". 12 грудня 2017 року відбулося закриття угоди щодо придбання Групою "ТАС" ПАТ "ВіЕс Банк" у міжнародної групи Сбербанк Європа (Sberbank Europe AG).

Джерело: bank.gov.ua
Перегляди: 1696
Новини

Сьогодні Національний банк України прийняв рішення про віднесення АТ "БАНК ФОРВАРД" до категорії неплатоспроможних.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Monobank оголосив про вихід на ринок Польщі. Назва проєкту - Stereo by Mono. Офіційний реліз планується в першому кварталі 2023 року.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Особливо слід виділити те, що мікрокредит можна отримати практично будь-якої доби. Гроші нададуть навіть у свята. А вихідних днів у мікропозик в онлайн режимі взагалі не буває.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Банківське обслуговування є однією з головних складових у веденні бізнесу. Серед іншого, грамотний вибір банку для юридичних осіб у Києві гарантує швидку та оперативну роботу з розрахунковими рахунками, оскільки саме від цього залежить успіх підприємницької діяльності.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Lead Scanner – інструмент №1 для пошуку клієнтів

Пропонуємо вашій увазі зручну онлайн-платформу для пошуку потенційних клієнтів та збільшення перспектив розвитку для вашого бізнесу.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Мікрокредитування - популярний сучасний вид фінансування, що відрізняється швидкою видачею дрібних сум кредитів громадянам країни. Це дуже виручає, коли потрібно терміново здійснити покупку, а грошей бракує

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Для отримання мікрокредиту можна скористатися сайтами агрегаторами для більш зручного вибору пропозиції по мікрокредитів, де буде зазначена необхідна інформація про документи, умови та порядок дій для отримання мікропозик

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

11 серпня 2021 року Правління Національного банку України прийняло рішення про віднесення АТ "КБ "ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ" до категорії неплатоспроможних.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Загальний розподіл коштів набуде чинності 23 серпня 2021 року. Гроші будуть зараховані країнам-членам МВФ пропорційно до їх існуючих квот у Фонді.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua