Новини

Продовжено ліквідацію ПАТ "Міський комерційний банк"

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

На підставі частини шостої статті 12, частини першої статті 35, частини п'ятої статті 44, частини третьої статті 48 Закону України "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб" виконавча дирекція Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийняла рішення від 21 лютого 2019 року № 410 про продовження строків здійснення процедури ліквідації ПАТ "Міський комерційний банк" строком на один рік з 20 березня 2019 року до 19 березня 2020 року включно.

Відповідно до зазначеного рішення продовжено повноваження ліквідатора для ПАТ "Міський комерційний банк" – Савельєвій Анні Миколаївні строком на один рік з 20 березня 2019 року до 19 березня 2020 року включно.

Нагадаємо, ПАТ "Міський комерційний банк" було зареєстровано 06 травня 2006 року. Банк належав керуючій компанії Global Financial Management Group.

20 листопада 2014 року Національний банк України відніс CityCommerceBank до категорії неплатоспроможних. 19 березня 2015 року Нацбанк ухвалив рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію цього банку.

Джерело: www.fg.gov.ua
Перегляди: 1356
Новини
Національний банк України визнав ПРАТ "СК "ОРАНТА-СІЧ" неплатоспроможним через істотне недотримання вимог до капіталу. Страховику анульовано ліцензію, а національний регулятор звернеться до суду з заявою про банкрутство.
Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Президентка Європейської Комісії Урсула фон дер Ляєн оголосила про пропозицію надання Україні 35 млрд євро безповоротної макрофінансової допомоги на 2024-2025 роки, погашення якої відбуватиметься за рахунок доходів від заморожених російських активів.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Національний банк України ухвалив рішення зберегти облікову ставку на рівні 13% для стабілізації інфляції та забезпечення стійкості валютного ринку. Водночас НБУ модифікував умови інших монетарних інструментів для підвищення ефективності їхнього використання.
Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Національний банк України наклав штраф на ТОВ "ФК "ТЕХНОФІНАНС" за порушення законодавства у сфері фінансових послуг, зокрема за неправомірне використання інформації з кредитних історій. Компанія зобов'язана усунути порушення та надати відповідні підтвердження.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

13 вересня Уряд прийняв постанову, яка дозволяє Мінфіну проводити switch-операції з державними облігаціями. Це нововведення спрямоване на підвищення ефективності управління державним боргом та покращення ліквідності ринку облігацій.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Національний банк України затвердив основні засади грошово-кредитної політики на середньострокову перспективу, що включає монетарні цілі на період війни та повоєнного відновлення. Основна мета – стабілізація цін, підтримка економіки та повернення до інфляційного таргетування.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Після переходу на нову трирівневу структуру капіталу, банківська система України продовжує демонструвати міцні позиції. Середні показники капіталу значно перевищують мінімальні вимоги, що підвищує можливості банків нарощувати кредитування та підтримувати економіку.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

10 вересня 2024 року Північний апеляційний господарський суд відхилив апеляційні скарги колишніх акціонерів ПриватБанку, підтвердивши законність націоналізації та неможливість повернення банку ексвласникам.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

З 10 вересня 2024 року НБУ вводить зміни до валютних обмежень, підтримуючи бізнес та міжнародне співробітництво, водночас запобігаючи відпливу капіталу.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua