Новини

ПАТ "Асвіо Банк" змінило своє найменування

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Публічне Акціонерне Товариство "Асвіо Банк" змінило своє найменування на Акціонерне Товариство "Асвіо Банк" та організаційно-правову форму з Публічного акціонерного товариства на Приватне акціонерне товариство на вимогу положень Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення ведення бізнесу та залучення інвестицій емітентами цінних паперів" № 2210-VIII та на підставі прийнятих Загальними зборами акціонерів 23 квітня 2018 року рішень, йдеться у повідомленні прес-центру банку.

Державну реєстрацію змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі, проведено 12 червня 2018 року і зареєстровано Статут Банку в новій редакції.

У зв'язку з вищенаведеним, найменування Банку:

українською мовою: повне - АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "АСВІО БАНК"; скорочене - АТ "АСВІО БАНК";

російською мовою: повне - АКЦИОНЕРНОЕ ОБЩЕСТВО "АСВИО БАНК", скорочене - АО "АСВИО БАНК";

англійською мовою: повне - JOINT STOCK COMPANY "ASVIO BANK", скорочене - JSC "ASVIO BANK".

Всі укладені договори від імені ПАТ "Асвіо Банк" залишаються чинними.

Нагадаємо, Асвіо Банк - є одним з перших комерційних банків України. 30 жовтня 1991 року Національним банком України було зареєстровано ТОВ "Чернігівбанк", яке рішенням установчих зборів акціонерів від 20 вересня 1993 року було перейменовано в акціонерне товариство Акціонерний банк "Чернігівбанк".

З 28 квітня 1999 року Акціонерний банк "Чернігівбанк" було перейменовано в Акціонерний банк "Приватінвест", який став правонаступником по всіх правах та зобов'язаннях АБ "Чернігівбанк".

Вже в квітні 2010 року Публічне акціонерне товариство "Акціонерний банк Приватінвест" було перейменовано в Публічне Акціонерне Товариство "Асвіо Банк", який виступає правонаступником по всіх правах та зобов'язаннях ПАТ "АБ Приватінвест".

Протягом 2016-2017 років банк перевірявся ГУ ДФС в Чернігівські області, ФГВФО та Національним банком України. За підсумками перевірок недоліків, невластивих банківському сектору України, чи таких, що несли б загрозу існуванню банку, виявлено не було.

Джерело: www.asviobank.ua
Перегляди: 1275
Банки: Асвіо Банк
Новини

Сьогодні Національний банк України прийняв рішення про віднесення АТ "БАНК ФОРВАРД" до категорії неплатоспроможних.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Monobank оголосив про вихід на ринок Польщі. Назва проєкту - Stereo by Mono. Офіційний реліз планується в першому кварталі 2023 року.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Особливо слід виділити те, що мікрокредит можна отримати практично будь-якої доби. Гроші нададуть навіть у свята. А вихідних днів у мікропозик в онлайн режимі взагалі не буває.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Банківське обслуговування є однією з головних складових у веденні бізнесу. Серед іншого, грамотний вибір банку для юридичних осіб у Києві гарантує швидку та оперативну роботу з розрахунковими рахунками, оскільки саме від цього залежить успіх підприємницької діяльності.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Lead Scanner – інструмент №1 для пошуку клієнтів

Пропонуємо вашій увазі зручну онлайн-платформу для пошуку потенційних клієнтів та збільшення перспектив розвитку для вашого бізнесу.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Мікрокредитування - популярний сучасний вид фінансування, що відрізняється швидкою видачею дрібних сум кредитів громадянам країни. Це дуже виручає, коли потрібно терміново здійснити покупку, а грошей бракує

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Для отримання мікрокредиту можна скористатися сайтами агрегаторами для більш зручного вибору пропозиції по мікрокредитів, де буде зазначена необхідна інформація про документи, умови та порядок дій для отримання мікропозик

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

11 серпня 2021 року Правління Національного банку України прийняло рішення про віднесення АТ "КБ "ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ" до категорії неплатоспроможних.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Загальний розподіл коштів набуде чинності 23 серпня 2021 року. Гроші будуть зараховані країнам-членам МВФ пропорційно до їх існуючих квот у Фонді.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua