Новини

Ощадбанк розпочав випуск цифрових prepaid-карток

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Ощадбанк став першим банком в Україні, який запропонував українцям новий платіжний інструмент – цифрову prepaid-картку, яку можна, зокрема, завантажити у смартфон для проведення безконтактних оплат, про це сьогодні повідомили у прес-службі банку. Вона не має фізичного носія, не прив'язана до інших карток та карткових рахунків. Щоб отримати таку картку, не обов’язково бути клієнтом Ощадбанку, не потрібно йти до відділення та надавати документи.

Для отримання і активації потрібно лише зателефонувати до Контакт-центру Ощадбанку, встановити ПІН-код та за допомогою чат-бота отримати реквізити картки. За потреби її реквізити можна додати в електронні гаманці Google Pay та Ощад PAY.

Якщо, наприклад, ви забули номер картки, потрібно ще раз авторизуватися в чат-бот за номером телефону і Prepaid ID – і чат-бот покаже номер картки знову.

Картку призначено для зручного та безпечного здійснення на території України розрахунків у мережі Інтернет, безконтактних оплат смартфоном у торговельно-сервісній мережі, операцій в "Ощад 24/7". Поповнювати цифрову prepaid-картку можна в POS-терміналах у відділеннях Ощадбанку та P2P-переказами з карток будь-яких банків України. Важливою перевагою є те, що її неможливо втратити або вкрасти, оскільки фізично цієї картки не існує.

Джерело: www.oschadbank.ua
Перегляди: 1907
Банки: Ощадбанк
Новини

Сьогодні Національний банк України прийняв рішення про віднесення АТ "БАНК ФОРВАРД" до категорії неплатоспроможних.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Monobank оголосив про вихід на ринок Польщі. Назва проєкту - Stereo by Mono. Офіційний реліз планується в першому кварталі 2023 року.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Особливо слід виділити те, що мікрокредит можна отримати практично будь-якої доби. Гроші нададуть навіть у свята. А вихідних днів у мікропозик в онлайн режимі взагалі не буває.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Банківське обслуговування є однією з головних складових у веденні бізнесу. Серед іншого, грамотний вибір банку для юридичних осіб у Києві гарантує швидку та оперативну роботу з розрахунковими рахунками, оскільки саме від цього залежить успіх підприємницької діяльності.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Lead Scanner – інструмент №1 для пошуку клієнтів

Пропонуємо вашій увазі зручну онлайн-платформу для пошуку потенційних клієнтів та збільшення перспектив розвитку для вашого бізнесу.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Мікрокредитування - популярний сучасний вид фінансування, що відрізняється швидкою видачею дрібних сум кредитів громадянам країни. Це дуже виручає, коли потрібно терміново здійснити покупку, а грошей бракує

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Для отримання мікрокредиту можна скористатися сайтами агрегаторами для більш зручного вибору пропозиції по мікрокредитів, де буде зазначена необхідна інформація про документи, умови та порядок дій для отримання мікропозик

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

11 серпня 2021 року Правління Національного банку України прийняло рішення про віднесення АТ "КБ "ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ" до категорії неплатоспроможних.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Загальний розподіл коштів набуде чинності 23 серпня 2021 року. Гроші будуть зараховані країнам-членам МВФ пропорційно до їх існуючих квот у Фонді.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua