Реклама

Як отримати мікрокредит або мікропозику

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

У чому відмінність мікрокредитів від кредитів

Мікрокредитування - це різновид мікрофінансування. Послуга полягає в наданні невеликих сум грошей позичальникам на певний час і під певні відсотки. На відміну від кредитів, що видаються банками, кредити 24 7 на карту можна отримати в мінімально короткі терміни.

У чому відмінності мікрокредитів від кредитів в класичному розумінні слова

Кредити видають банки. Наданням мікрокредитів і мікропозик займаються спеціалізовані мікрофінансові організації, у яких є ліцензія на даний вид діяльності.

При зверненні в банк з метою кредитування клієнту потрібно надати солідний пакет документів і довести свою платоспроможність. У числі обов'язкових документів - довідка про заробітну плату з офіційного місця роботи. Також в деяких банках одна з вимог - надання поручителя, який готовий взяти на себе зобов'язання позичальника при невиконанні ним умов кредитного договору. У випадку з мікрокредитуванням досить надати лише паспорт та ІПН.

Як отримати мікрокредит або мікропозику

Для цього необхідно:

  • Зайти на сайт-агрегатор, в якому зібрані пропозиції від безлічі мікрофінансових організацій.
  • Детально вивчити умови кожного МФО, а також порядок повернення боргу.
  • Залишити заявку на отримання позики. Вся інформація в заявці повинна бути правдивою, так як при виявленні неправдивих відомостей клієнт отримує відмову в кредиті.
  • Вказати номер банківської карти, на яку МФО необхідно перерахувати кошти.
  • Дочекатися відповіді і отримати гроші.

Мікрокредитування дає можливість отримати певну суму грошових коштів позичальникам, які фактично працюють, але не можуть довести факт свого працевлаштування документально. Також мікрокредитування затребуване у користувачів з поганою кредитною історією.

МФО виносять позитивно рішення в 99 відсотків випадків. Найпоширеніша причина відмови в мікрокредитування - наявні заборгованості за кредитними договорами.

Плануючи звернутися в мікрофінансову організацію за мікропозикою, клієнту слід пам'ятати про те, що ці гроші надаються в борг і при погашенні доведеться платити відсотки. Перш ніж підписувати договір, слід зважити своє фінансове становище, адже кожне прострочення обернеться додатковими витратами з сімейного бюджету.

Перегляди: 4139
Новини

Сьогодні Національний банк України прийняв рішення про віднесення АТ "БАНК ФОРВАРД" до категорії неплатоспроможних.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Monobank оголосив про вихід на ринок Польщі. Назва проєкту - Stereo by Mono. Офіційний реліз планується в першому кварталі 2023 року.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Особливо слід виділити те, що мікрокредит можна отримати практично будь-якої доби. Гроші нададуть навіть у свята. А вихідних днів у мікропозик в онлайн режимі взагалі не буває.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Банківське обслуговування є однією з головних складових у веденні бізнесу. Серед іншого, грамотний вибір банку для юридичних осіб у Києві гарантує швидку та оперативну роботу з розрахунковими рахунками, оскільки саме від цього залежить успіх підприємницької діяльності.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Lead Scanner – інструмент №1 для пошуку клієнтів

Пропонуємо вашій увазі зручну онлайн-платформу для пошуку потенційних клієнтів та збільшення перспектив розвитку для вашого бізнесу.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Мікрокредитування - популярний сучасний вид фінансування, що відрізняється швидкою видачею дрібних сум кредитів громадянам країни. Це дуже виручає, коли потрібно терміново здійснити покупку, а грошей бракує

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

11 серпня 2021 року Правління Національного банку України прийняло рішення про віднесення АТ "КБ "ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ" до категорії неплатоспроможних.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Загальний розподіл коштів набуде чинності 23 серпня 2021 року. Гроші будуть зараховані країнам-членам МВФ пропорційно до їх існуючих квот у Фонді.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Сьогодні Національний банк України вводить в обіг пам'ятну монету "Кінь Пржевальського". Монета продовжує серію "Флора і фауна".

Банки Онлайн - banksonline.com.ua