Реклама

Банк, друзі або МФО – де позичити гроші до зарплати

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Як оформити швидкий кредит в банку

Подача заявки на сайті банку-кредитора займає не так багато часу, як збір необхідних документів й аналіз анкети. На заповнення даних знадобиться максимум півгодини – цим часто оперують банки при рекламі швидких кредитів. Однак інші процеси вимагають тривалого періоду. У стандартний перелік документів входять такі:

  • довідки з місця роботи і про доходи;
  • свідоцтва про шлюб і народження дитини при наявності;
  • диплом про вищу освіту;
  • свідоцтво про право власності на нерухомість;
  • техпаспорт на авто;
  • виписка з банку про депозит;
  • виписка з ЄДР, якщо кредитується юрособа.

Для того щоб отримати кредит в банку, потрібно уточнити, на що ви позичаєте гроші. Існують спеціальні програми для придбання квартир і автомобілів. Деякі банки співпрацюють з офіційними дистриб'юторами іномарок, що спрощує погашення кредиту. Оформити кредит можна не тільки на нову машину, але і на авто з пробігом. Наприклад, у ПриватБанку доступна функція оформлення кредиту на автомобіль з пробігом.

Особливості оформлення

Банки намагаються стимулювати видачу кредитів та розробляють спеціальні програми: оплату частинами, кредитний ліміт картки, безпроцентні розстрочки, кредити на потреби. У той же час отримати кредит у вільному доступі складно. Це пов'язано з багатоетапними перевірками потенційних позичальників.

Також присутній віковий мінімум — 21-25 років. Кредит на велику суму не видадуть українцеві молодше цього порогу. У цьому віці люди зрідка отримують значний дохід, а його рівень важливий, щоб заявку схвалили.

Щоб отримати кредит онлайн, потрібно заповнити заявку на сайті банку або в додатку. При необхідності звернутися безпосередньо до відділення. Якщо потрібна невелика сума, можна збільшити кредитний ліміт на банківській картці. Однак без скан-копій документів і позитивної кредитної історії ліміт можуть не підвищити.

Як оформити онлайн-кредит на карту в МФО

  1. Заповнити заявку на сайті, вказати необхідну суму і терміни кредитування.
  2. Пройти реєстрацію і відповісти на мінімальний набір питань.
  3. Після схвалення анкети ввести SMS-код, щоб активувати договір і отримати гроші на карту.

І оформлення, і рішення займають не більше години. Для реєстрації позичальникові знадобляться дані паспорта, ІПН і активної банківської карти.

Особливості оформлення в МФО

МФО спеціалізуються на мікропозиках і видають гроші на картку в невеликих обсягах. Як правило, ця сума не перевищує 20 тисяч гривень. Наприклад, в CreditPlus ось тут https://creditplus.ua/dengi-na-kartu можна взяти перший кредит до 10 тисяч, і до 15 — повторний.

Отримати кредит онлайн може повнолітній позичальник. Граничний поріг кожна компанія визначає для себе самостійно. У CreditPlus це 65 років.

Мікрофінансові організації видають онлайн-кредити, а значить, взяти позику банкнотами клієнт не зможе. На відміну від банків, МФО працюють 24/7. Позичальник отримає гроші на карту, перебуваючи в будь-якій точці України та в будь-який час доби.

Альтернативні способи: особливості позики у друзів

В ідеалі складіть з “кредитором” боргову розписку і вкажіть наступне:

  • суму позики;
  • дати видачі коштів і погашення;
  • ПІБ обох сторін;
  • відсотки, якщо обумовили цей пункт;
  • наслідки прострочення — наприклад, підвищені відсотки.

Це покаже позичальника з позитивного боку, якщо друг не впевнений, чи варто давати гроші в борг. Таким чином, ви автоматично погоджуєтеся на відповідальність. Якщо не повернете гроші в строк — товариш має право звернутися до суду. Якщо ви фінансово відповідальні, а товариш ставиться з розумінням, така ситуація не загрожує.

Це останній метод, якщо потрібні гроші до зарплати. Фінансове питання зіпсувало не одні відносини, тому звертатися за позикою до друзів варто тільки в гострих ситуаціях. Щоб отримати гроші на карту до зарплати, звертайтеся в МФО, а за більш великими кредитами — в банк.

Перегляди: 1808
Новини

Сьогодні Національний банк України прийняв рішення про віднесення АТ "БАНК ФОРВАРД" до категорії неплатоспроможних.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Monobank оголосив про вихід на ринок Польщі. Назва проєкту - Stereo by Mono. Офіційний реліз планується в першому кварталі 2023 року.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Особливо слід виділити те, що мікрокредит можна отримати практично будь-якої доби. Гроші нададуть навіть у свята. А вихідних днів у мікропозик в онлайн режимі взагалі не буває.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Банківське обслуговування є однією з головних складових у веденні бізнесу. Серед іншого, грамотний вибір банку для юридичних осіб у Києві гарантує швидку та оперативну роботу з розрахунковими рахунками, оскільки саме від цього залежить успіх підприємницької діяльності.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Lead Scanner – інструмент №1 для пошуку клієнтів

Пропонуємо вашій увазі зручну онлайн-платформу для пошуку потенційних клієнтів та збільшення перспектив розвитку для вашого бізнесу.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Мікрокредитування - популярний сучасний вид фінансування, що відрізняється швидкою видачею дрібних сум кредитів громадянам країни. Це дуже виручає, коли потрібно терміново здійснити покупку, а грошей бракує

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Для отримання мікрокредиту можна скористатися сайтами агрегаторами для більш зручного вибору пропозиції по мікрокредитів, де буде зазначена необхідна інформація про документи, умови та порядок дій для отримання мікропозик

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

11 серпня 2021 року Правління Національного банку України прийняло рішення про віднесення АТ "КБ "ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ" до категорії неплатоспроможних.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Загальний розподіл коштів набуде чинності 23 серпня 2021 року. Гроші будуть зараховані країнам-членам МВФ пропорційно до їх існуючих квот у Фонді.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua