Новини

Безконтактні платежі в муніципальному транспорті Краматорська

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Сьогодні Ощадбанк разом із Visa за підтримки міської адміністрації Краматорська запустили систему, яка дозволяє оплачувати проїзд у громадському транспорті безконтактно. Відтепер жителі та гості міста Краматорськ зможуть швидко і зручно оплачувати проїзд у комунальних тролейбусах та автобусах.

Платити можна картками будь-якого банку України чи світу, а також за допомогою інших NFC-пристроїв із функцією безконтактних платежів, зокрема смартфонами з Apple Pay чи Google Pay – потрібно прикласти їх до мобільного валідатора в тролейбусі чи автобусі та отримати квиток. Усі комунальні тролейбуси та автобуси міста обладнано мобільними валідаторами для приймання безконтактних платежів.

Також для жителів Краматорська запроваджено "картку краматорчанина" від Ощадбанку. Завдяки її валідуванню здійснюватиметься облік проїзду в транспорті пільгових категорій населення, для яких проїзд є безкоштовним. Ця картка випускається на базі платіжної безконтактної картки Visa, є багатофункціональним фінансовим інструментом і ключем до соціальних програм. Її оснащено транспортним додатком для безготівкового проїзду в муніципальному транспорті. На картку здійснюватиметься зарахування певної кількості поїздок для пільговиків, а непільгові категорії пасажирів зможуть просто оплачувати нею проїзд.

Джерело: www.oschadbank.ua
Перегляди: 1238
Банки: Ощадбанк
Новини

Сьогодні Національний банк України прийняв рішення про віднесення АТ "БАНК ФОРВАРД" до категорії неплатоспроможних.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Monobank оголосив про вихід на ринок Польщі. Назва проєкту - Stereo by Mono. Офіційний реліз планується в першому кварталі 2023 року.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Особливо слід виділити те, що мікрокредит можна отримати практично будь-якої доби. Гроші нададуть навіть у свята. А вихідних днів у мікропозик в онлайн режимі взагалі не буває.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Банківське обслуговування є однією з головних складових у веденні бізнесу. Серед іншого, грамотний вибір банку для юридичних осіб у Києві гарантує швидку та оперативну роботу з розрахунковими рахунками, оскільки саме від цього залежить успіх підприємницької діяльності.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Lead Scanner – інструмент №1 для пошуку клієнтів

Пропонуємо вашій увазі зручну онлайн-платформу для пошуку потенційних клієнтів та збільшення перспектив розвитку для вашого бізнесу.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Мікрокредитування - популярний сучасний вид фінансування, що відрізняється швидкою видачею дрібних сум кредитів громадянам країни. Це дуже виручає, коли потрібно терміново здійснити покупку, а грошей бракує

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Для отримання мікрокредиту можна скористатися сайтами агрегаторами для більш зручного вибору пропозиції по мікрокредитів, де буде зазначена необхідна інформація про документи, умови та порядок дій для отримання мікропозик

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

11 серпня 2021 року Правління Національного банку України прийняло рішення про віднесення АТ "КБ "ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ" до категорії неплатоспроможних.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Загальний розподіл коштів набуде чинності 23 серпня 2021 року. Гроші будуть зараховані країнам-членам МВФ пропорційно до їх існуючих квот у Фонді.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua