Новини

ПАТ "СБЕРБАНК" змінив ліміти на зняття та видачу готівкових коштів

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Через загострення ситуації довкола банку "СБЕРБАНК" і блокування його відділень, на сайті банку було розміщено інформацію щодо встановлених лімітів на зняття коштів.

З 14 березня 2017 року введено тимчасові ліміти на зняття готівкових коштів з карткового рахунку:

1. по картах, випущених у рамках Пакетів продуктів і послуг для фізичних осіб: "Універсальний" (Visa Classic Debit Unembossed/MasterCard Debit Unembossed), "Лояльний" (Visa Classic Unembossed/MasterCard Debit), "Зарплатний+ " (MasterCard Standard/VISA Classic або MasterCard Gold Debit/VISA Gold) і "Спеціальний" (Visa Gold/MasterCard Debit Gold PayPass), а також по корпоративним карткам:

– 20 000 грн. на добу - ліміт по гривневих рахунках;

– 800 доларів США або євро на добу - ліміт по валютних рахунках;

2. по картах, випущених у рамках Пакетів продуктів і послуг для фізичних осіб: "Статус" (Visa Platinum/MasterCard Platinum PayPass), "Мега Зарплатний" (VISA Platinum/MasterCard Platinum) і "Престиж" (Visa Infinite/MasterCard World Elite PayPass);

– 50 000 грн. на добу - ліміт по гривневих рахунках:

– 2000 дол. США або євро на добу - ліміт по валютних рахунках.

Вказані ліміти встановлені на зняття коштів як в Україні, так і за її межами.

Ліміти на безготівкові розрахунки залишаються без змін.

З 15 березня 2017 року введено тимчасові ліміти на видачу готівкових грошових коштів з поточних рахунків фізичних осіб через касу банку у розмірі 30 тис. грн. (екв. у інших валютах) на добу на одного Клієнта.

У повідомленні зазначається, що депозитні сертифікати видаються у рамках законодавства без обмежень через каси Банку, також термінові вклади фізичних осіб видаються без застосування комісії за зняття готівки, проте, об'єм видачі коштів дорівнює встановленому тимчасовому ліміту по зняттю готівкових коштів з поточних рахунків.

Також були внесені зміни щодо тарифікації по переказах коштів у іноземній валюті. З 15 березня 2017 року встановлюється тарифікація по переказах у доларах США, євро, російських рублях і/або інших іноземних валютах з поточних рахунків Клієнтів-фізичних осіб, відкритих в ПАТ "Сбербанк", на рахунки, відкриті у банках України, на рівні 5% (мінімум 50 дол. США/ 50 Євро/ 3 000 російських рублів).

Наразі банк працює в штатному режимі і виконує усі свої зобов'язання перед клієнтами.

Джерело: www.sberbank.ua
Перегляди: 1516
Банки: Сбербанк
Новини

Сьогодні Національний банк України прийняв рішення про віднесення АТ "БАНК ФОРВАРД" до категорії неплатоспроможних.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Monobank оголосив про вихід на ринок Польщі. Назва проєкту - Stereo by Mono. Офіційний реліз планується в першому кварталі 2023 року.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Особливо слід виділити те, що мікрокредит можна отримати практично будь-якої доби. Гроші нададуть навіть у свята. А вихідних днів у мікропозик в онлайн режимі взагалі не буває.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Банківське обслуговування є однією з головних складових у веденні бізнесу. Серед іншого, грамотний вибір банку для юридичних осіб у Києві гарантує швидку та оперативну роботу з розрахунковими рахунками, оскільки саме від цього залежить успіх підприємницької діяльності.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Lead Scanner – інструмент №1 для пошуку клієнтів

Пропонуємо вашій увазі зручну онлайн-платформу для пошуку потенційних клієнтів та збільшення перспектив розвитку для вашого бізнесу.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Мікрокредитування - популярний сучасний вид фінансування, що відрізняється швидкою видачею дрібних сум кредитів громадянам країни. Це дуже виручає, коли потрібно терміново здійснити покупку, а грошей бракує

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Для отримання мікрокредиту можна скористатися сайтами агрегаторами для більш зручного вибору пропозиції по мікрокредитів, де буде зазначена необхідна інформація про документи, умови та порядок дій для отримання мікропозик

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

11 серпня 2021 року Правління Національного банку України прийняло рішення про віднесення АТ "КБ "ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ" до категорії неплатоспроможних.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Загальний розподіл коштів набуде чинності 23 серпня 2021 року. Гроші будуть зараховані країнам-членам МВФ пропорційно до їх існуючих квот у Фонді.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua