Новини

У МФУ оприлюднили список банків для бюджетників

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

03 травня 2018 року у Міністерстві фінансів відбулося засідання конкурсної комісії з визначення уповноважених банків, через які має здійснюватись виплата пенсій, грошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ.

В список акредитованих банків потрапили 34 банки, які не мають заборгованостей перед Державною фіскальною службою, Фондом гарантування вкладів фізичних осіб щодо сплати зборів, штрафів, пені; протягом 6 місяців до подання документів не мали стягнень/обмежень від НБУ або у яких держава володіє часткою понад 75% та не знаходяться в санкційних листах; здійснюють емісію електронних платіжних засобів (платіжних карток).

При цьому банки, які до прийняття цього рішення конкурсної комісії були визначені переможцями конкурсів на право виплати пенсій, грошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ припинили виконання функцій уповноваженого банку.

Моніторинг відповідності цим критеріям буде проводитись щоквартально.

Перелік уповноважених банків на виплату пенсій, грошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ:

АТ "Укрексімбанк"

АТ "Ощадбанк"

ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК"

ПАТ АБ "Укргазбанк"

ПАТ "УКРСОЦБАНК"

ПАТ "Райффайзен Банк Аваль"

ПАТ "КРЕДОБАНК"

ПАТ "УкрСиббанк"

ПАТ "Ідея Банк"

ПАТ "КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК"

ПАТ "ПІРЕУС БАНК МКБ"

ПАТ "АЛЬФА-БАНК"

ПАТ "ОТП Банк"

ПАТ "Банк Альянс"

ПАТ АКБ "Львів"

ПАТ АКБ "ІНДУСТРІАЛБАНК"

ПАТ "МТБ БАНК"

ПАТ АБ "ПІВДЕННИЙ"

ПАТ "Полтава-банк"

ПАТ "ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК"

ПАТ "СХІДНО-УКРАЇНСЬКИЙ БАНК "ГРАНТ"

ПАТ "МЕГАБАНК"

ПАТ "СКАЙ БАНК"

ПАТ "Юнекс Банк"

ПАТ "Комерційний Індустріальний Банк"

ПАТ "Універсал Банк"

ПАТ "БАНК КРЕДИТ ДНІПРО"

ПАТ "АКБ "РАДАБАНК"

ПАТ "БАНК ВОСТОК"

ПАТ "Банк інвестицій та заощаджень"

ПАТ "АКБ "КОНКОРД"

ПАТ "МОТОР-БАНК"

ПАТ "КБ "АКОРДБАНК"

ПАТ "КРИСТАЛБАНК"

Джерело: www.minfin.gov.ua
Перегляди: 2182
Новини

Група «ТАС» придбала 100% акцій Ідея Банку Україна за $34 мільйони. Угода очікує на погодження Національного банку та Антимонопольного комітету України. Можливе підвищення вартості угоди залежно від рівня оподаткування.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Національний банк України визнав ПРАТ "СК "ОРАНТА-СІЧ" неплатоспроможним через істотне недотримання вимог до капіталу. Страховику анульовано ліцензію, а національний регулятор звернеться до суду з заявою про банкрутство.
Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Президентка Європейської Комісії Урсула фон дер Ляєн оголосила про пропозицію надання Україні 35 млрд євро безповоротної макрофінансової допомоги на 2024-2025 роки, погашення якої відбуватиметься за рахунок доходів від заморожених російських активів.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Національний банк України ухвалив рішення зберегти облікову ставку на рівні 13% для стабілізації інфляції та забезпечення стійкості валютного ринку. Водночас НБУ модифікував умови інших монетарних інструментів для підвищення ефективності їхнього використання.
Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Національний банк України наклав штраф на ТОВ "ФК "ТЕХНОФІНАНС" за порушення законодавства у сфері фінансових послуг, зокрема за неправомірне використання інформації з кредитних історій. Компанія зобов'язана усунути порушення та надати відповідні підтвердження.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

13 вересня Уряд прийняв постанову, яка дозволяє Мінфіну проводити switch-операції з державними облігаціями. Це нововведення спрямоване на підвищення ефективності управління державним боргом та покращення ліквідності ринку облігацій.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Національний банк України затвердив основні засади грошово-кредитної політики на середньострокову перспективу, що включає монетарні цілі на період війни та повоєнного відновлення. Основна мета – стабілізація цін, підтримка економіки та повернення до інфляційного таргетування.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Після переходу на нову трирівневу структуру капіталу, банківська система України продовжує демонструвати міцні позиції. Середні показники капіталу значно перевищують мінімальні вимоги, що підвищує можливості банків нарощувати кредитування та підтримувати економіку.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

10 вересня 2024 року Північний апеляційний господарський суд відхилив апеляційні скарги колишніх акціонерів ПриватБанку, підтвердивши законність націоналізації та неможливість повернення банку ексвласникам.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua