Новини

Пам'ятна монета "На варті життя"

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

26 грудня 2019 року Національний банк України вводить в обіг пам'ятну монету спеціального випуску номіналом 10 гривень "На варті життя". Монета продовжує серію "Збройні Сили України" і присвячена військовим медикам – людям, чия професія поєднує у собі медичні та військові знання. Військові медики самовіддано служать Батьківщині, щодня рятуючи життя її захисників, здійснюють подвиг милосердя, мужності та стійкості.

В січні 1993 року при Національному медичному університеті імені О. Богомольця було створено Військово-медичне відділення. Перший набір 66 слухачів за 9 спеціальностями відбувся у серпні 1993 року, з січня 1994 року розпочалося навчання на факультеті перепідготовки та підвищення кваліфікації військових медиків. Перший випуск 25 лікарів-спеціалістів відбувся у листопаді 1995 року. В Україні на сьогодні головним навчальним закладом у сфері військової медицини вважається Українська військово-медична академія.

Пам'ятну монету виготовлено зі сплаву на основі цинку з покривом нікелем, маса – 12.4 г, діаметр – 30 мм, тираж – 1 000 000 штук. Вартість монети – 10 гривень.

У центрі аверсу монети зображено полум'я, на тлі якого – хрест, символ медицини. Навколо розміщені камуфльовані уламки, що символізують драматизм війни.

На реверсі зображено військового медика, що надає допомогу пораненому бійцеві під час бойових дій. Позаду розміщені дзеркальні силуети гелікоптера та групи військових, які прямують до нього з ношами.

Джерело: old.bank.gov.ua
Перегляди: 1030
Новини

Сьогодні Національний банк України прийняв рішення про віднесення АТ "БАНК ФОРВАРД" до категорії неплатоспроможних.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Monobank оголосив про вихід на ринок Польщі. Назва проєкту - Stereo by Mono. Офіційний реліз планується в першому кварталі 2023 року.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Особливо слід виділити те, що мікрокредит можна отримати практично будь-якої доби. Гроші нададуть навіть у свята. А вихідних днів у мікропозик в онлайн режимі взагалі не буває.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Банківське обслуговування є однією з головних складових у веденні бізнесу. Серед іншого, грамотний вибір банку для юридичних осіб у Києві гарантує швидку та оперативну роботу з розрахунковими рахунками, оскільки саме від цього залежить успіх підприємницької діяльності.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Lead Scanner – інструмент №1 для пошуку клієнтів

Пропонуємо вашій увазі зручну онлайн-платформу для пошуку потенційних клієнтів та збільшення перспектив розвитку для вашого бізнесу.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Мікрокредитування - популярний сучасний вид фінансування, що відрізняється швидкою видачею дрібних сум кредитів громадянам країни. Це дуже виручає, коли потрібно терміново здійснити покупку, а грошей бракує

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Для отримання мікрокредиту можна скористатися сайтами агрегаторами для більш зручного вибору пропозиції по мікрокредитів, де буде зазначена необхідна інформація про документи, умови та порядок дій для отримання мікропозик

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

11 серпня 2021 року Правління Національного банку України прийняло рішення про віднесення АТ "КБ "ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ" до категорії неплатоспроможних.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Загальний розподіл коштів набуде чинності 23 серпня 2021 року. Гроші будуть зараховані країнам-членам МВФ пропорційно до їх існуючих квот у Фонді.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua