Новини

Обшуки у компанії "Нова Пошта"

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Сьогодні, відбулися обшуки в офісах компанії "Нова Пошта", про це повідомили на сайті компанії та співвласник компанії Володимир Поперешнюк на свої сторінці у Facebook. Обшуки розпочалися о 17:00 годині у відділенні №1 (м. Київ), відділенні №25 (м. Полтава), відділенні №1 (м. Одеса), відділенні №3 (м. Львів), відділенні №1 (м. Харків) та відділенні №1 (м. Дніпро) представниками Генеральної прокуратури України.

Слідчі дії проводяться на виконання ухвали Печерського районного суду м. Києва від 28 лютого 2018 року в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні від 18.11.2017 за фактами, що стосуються надання фінансових послуг та здійснення фінансово-господарських відносин ТОВ "Нова Пошта" та інших споріднених компаній.

"Вперше в моїй практиці роблять обшук мого кабінету і мене особисто. Забирають особистий комп'ютер. Відчуваю, як просто на очах покращується інвестиційний клімат в країні", - прокоментував ситуацію Володимир Поперешнюк.

Основну увагу працівники ГПУ приділили головному офісу засновників Нової Пошти. Кабінети було заблоковано, особисті речі підлягали обшуку, документи вилучалися.

Обшуки не вплинули на роботу відділень, терміналів та контакт-центру "Нова Пошта". Обслуговування клієнтів здійснюється у звичному режимі.

Українська компанія "Нова Пошта" заснована у 2001 році - забезпечує сервіс експрес-доставки документів, вантажів і посилок для фізичних осіб та бізнесу.

Мережа "Нова пошта" складається з більш ніж 2300 відділень, понад 1400 поштоматів для видачі/прийому посилок та 40 сортувально-перевантажувальних терміналів. Географія мережі "Нова пошта" в Україні охоплює майже 1000 міст та сіл. Крім доставки у відділення, компанія здійснює адресну доставку у більш ніж 28 000 населених пунктів.

В 2012 році компанія "Нова Пошта" створює ТОВ "ПОСТ ФІНАНС" (не платіжна система) під знаком для товарів і послуг "FORPOST", для надання фінансових послуг. "ПОСТ ФІНАНС" здійснює свою діяльність з переказу коштів на підставі відповідних договорів з внутрішньодержавними та міжнародними платіжними системами.

Джерело: novaposhta.ua
Перегляди: 1255
Новини

Сьогодні Національний банк України прийняв рішення про віднесення АТ "БАНК ФОРВАРД" до категорії неплатоспроможних.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Monobank оголосив про вихід на ринок Польщі. Назва проєкту - Stereo by Mono. Офіційний реліз планується в першому кварталі 2023 року.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Особливо слід виділити те, що мікрокредит можна отримати практично будь-якої доби. Гроші нададуть навіть у свята. А вихідних днів у мікропозик в онлайн режимі взагалі не буває.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Банківське обслуговування є однією з головних складових у веденні бізнесу. Серед іншого, грамотний вибір банку для юридичних осіб у Києві гарантує швидку та оперативну роботу з розрахунковими рахунками, оскільки саме від цього залежить успіх підприємницької діяльності.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Lead Scanner – інструмент №1 для пошуку клієнтів

Пропонуємо вашій увазі зручну онлайн-платформу для пошуку потенційних клієнтів та збільшення перспектив розвитку для вашого бізнесу.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Мікрокредитування - популярний сучасний вид фінансування, що відрізняється швидкою видачею дрібних сум кредитів громадянам країни. Це дуже виручає, коли потрібно терміново здійснити покупку, а грошей бракує

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Для отримання мікрокредиту можна скористатися сайтами агрегаторами для більш зручного вибору пропозиції по мікрокредитів, де буде зазначена необхідна інформація про документи, умови та порядок дій для отримання мікропозик

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

11 серпня 2021 року Правління Національного банку України прийняло рішення про віднесення АТ "КБ "ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ" до категорії неплатоспроможних.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Загальний розподіл коштів набуде чинності 23 серпня 2021 року. Гроші будуть зараховані країнам-членам МВФ пропорційно до їх існуючих квот у Фонді.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua