Реклама

Lead Scanner – інструмент №1 для пошуку клієнтів

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Lead Scanner – інструмент №1 для пошуку клієнтів

Пропонуємо вашій увазі зручну онлайн-платформу для пошуку потенційних клієнтів та збільшення перспектив розвитку для вашого бізнесу.

Йдеться про інструмент leadscanner.com.ua. З його допомогою ви можете швидко знайти потенційних партнерів та клієнтів, проаналізувати інформацію про них, а також отримати актуальні контактні дані.

Функції та інтерфейс пошукового клієнта продумані таким чином, щоб зробити роботу з ним максимально швидкою, зручною та ефективною. Лід Сканнер шукає потенційних клієнтів для вашого бізнесу, щоб ви могли зосередитись на формуванні ділових відносин ними.

Нижче наведено основні переваги та можливості системи.

Офіційні дані

У каталозі представлені компанії із державних реєстрів та інших відкритих джерел. А це понад 1,8 мільйона юридичних та 5,7 мільйона фізичних осіб.

100% відповідність критеріям пошуку

Інтуїтивно зрозуміла система фільтрів дозволяє встановити необхідні параметри для пошуку. Для цього в інструменті передбачені 5 розділів:

  • Загальні фільтри. Тут можна задати тип, стан та організаційно-правову форму шуканих підприємств.
  • Адреса державної реєстрації – цей розділ дозволяє шукати партнерів та клієнтів у конкретному регіоні чи навіть населеному пункті.
  • Види діяльності – важливий критерій пошуку, видає результати щодо основних та додаткових видів економічної діяльності, зазначених під час реєстрації компанії.
  • Вік підприємства. За допомогою вбудованого календаря ви можете встановити період реєстрації ваших клієнтів. Все залежить від того, кому ви хочете продавати свої товари та послуги: стартапам або компаніям-старожилам.
  • Якщо ви хочете отримувати результати лише з контактними даними, поставте галочку навпроти параметрів «Електронна пошта» та «Телефон» у розділі «Наявність контактної інформації».

Задавати можна як окремі критерії пошуку, і всі фільтри.

Вичерпна інформація

У результатах пошуку ви отримуєте всі дані про компанію:

  • назва підприємства,
  • адреса та контакти офісу,
  • ім'я та прізвище директора,
  • особливості та напрямки діяльності,
  • стан компанії.

Отримана інформація дає можливість визначити, чи можете ви співпрацювати з цим контрагентом, які ризики чи фінансову вигоду спричинить така співпраця.

Сервіс дозволяє створювати великі бази потенційних клієнтів для розсилки комерційних пропозицій.

Попередній аналіз

Після налаштування фільтра та натиснення кнопки пошуку ви отримуєте попередній аналіз бази за вибраними вами критеріями. Також вам надається список перших 10 компаній з обмеженим доступом до даних. Такий аналіз дозволяє оцінити важливість інформації та прийняти рішення про придбання бази.

Lead Scanner - це пошук важливої інформації для вашого бізнесу всього в кілька кліків. Скориставшись цим інструментом, ви отримуєте можливість ознайомитися з підприємствами, які вас зацікавили, з їхньою власністю, боргами, потенціалом розвитку, а також прийняти виважене рішення про можливу подальшу співпрацю з кожним із контрагентів.

Перегляди: 3879
Новини

Сьогодні Національний банк України прийняв рішення про віднесення АТ "БАНК ФОРВАРД" до категорії неплатоспроможних.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Monobank оголосив про вихід на ринок Польщі. Назва проєкту - Stereo by Mono. Офіційний реліз планується в першому кварталі 2023 року.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Особливо слід виділити те, що мікрокредит можна отримати практично будь-якої доби. Гроші нададуть навіть у свята. А вихідних днів у мікропозик в онлайн режимі взагалі не буває.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Банківське обслуговування є однією з головних складових у веденні бізнесу. Серед іншого, грамотний вибір банку для юридичних осіб у Києві гарантує швидку та оперативну роботу з розрахунковими рахунками, оскільки саме від цього залежить успіх підприємницької діяльності.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Мікрокредитування - популярний сучасний вид фінансування, що відрізняється швидкою видачею дрібних сум кредитів громадянам країни. Це дуже виручає, коли потрібно терміново здійснити покупку, а грошей бракує

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Для отримання мікрокредиту можна скористатися сайтами агрегаторами для більш зручного вибору пропозиції по мікрокредитів, де буде зазначена необхідна інформація про документи, умови та порядок дій для отримання мікропозик

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

11 серпня 2021 року Правління Національного банку України прийняло рішення про віднесення АТ "КБ "ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ" до категорії неплатоспроможних.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Загальний розподіл коштів набуде чинності 23 серпня 2021 року. Гроші будуть зараховані країнам-членам МВФ пропорційно до їх існуючих квот у Фонді.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Сьогодні Національний банк України вводить в обіг пам'ятну монету "Кінь Пржевальського". Монета продовжує серію "Флора і фауна".

Банки Онлайн - banksonline.com.ua