Новини

ФГВФО продовжив строки ліквідації п'яти банків

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

На підставі Закону України "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб" виконавча дирекція Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийняла рішення від 05 листопада 2018 року про продовження строків здійснення процедури ліквідації для: Банку "Демарк" строком на один рік з 30 січня 2019 року до 29 січня 2020 року включно; ПАТ "Терра Банк" строком на один рік з 07 грудня 2018 року до 06 грудня 2019 року включно; ПАТ "Прайм-Банк" строком на один рік з 14 січня 2019 року до 13 січня 2020 року включно; ПАТ "Унікомбанк" строком на один рік з 04 грудня 2018 року до 03 грудня 2019 року включно; АТ "Єврогазбанк" строком на один рік з 18 листопада 2018 року до 17 листопада 2019 року включно.

Нагадаємо, банк "Демарк" був зареєстрований 10 липня 1992 року. Банк розпочав свою діяльність, як банк міста Чернігова, але згодом розширив географію своєї діяльності. Станом на кінець 2013 року налічував 58 відділень в Україні, з них – 39 у місті Чернігів. 29 вересня 2014 року в Демарк було введено тимчасову адміністрацію на підставі постанови правління Національного банку України про віднесення банку до категорії неплатоспроможних.

"Терра Банк" був заснований в 1996 році під назвою ЗАТ "Інвест-Кредит Банк" (м. Кривий Ріг). В серпні 2014 року НБУ відніс ПАТ "Терра Банк" до категорії неплатоспроможних і ввів тимчасову адміністрацію.

ПАТ "Прайм-Банк" було зареєстровано в липні 2001 року. В жовтні 2014 року банк було віднесено до категорії неплатоспроможних і ФГВФО ввів тимчасову адміністрацію.

ПАТ "Унікомбанк" (м. Донецьк) було створено 28 жовтня 2002 року. В жовтні 2015 року НБУ відніс банк до категорії неплатоспроможних.

АТ "Єврогазбанк" було зареєстровано 17 жовтня 2006 року. В липні 2014 року НБУ відніс Єврогазбанк до категорії неплатоспроможних і була введена тимчасова адміністрація.

Джерело: www.fg.gov.ua
Перегляди: 1343
Новини

Сьогодні Національний банк України прийняв рішення про віднесення АТ "БАНК ФОРВАРД" до категорії неплатоспроможних.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Monobank оголосив про вихід на ринок Польщі. Назва проєкту - Stereo by Mono. Офіційний реліз планується в першому кварталі 2023 року.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Особливо слід виділити те, що мікрокредит можна отримати практично будь-якої доби. Гроші нададуть навіть у свята. А вихідних днів у мікропозик в онлайн режимі взагалі не буває.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Банківське обслуговування є однією з головних складових у веденні бізнесу. Серед іншого, грамотний вибір банку для юридичних осіб у Києві гарантує швидку та оперативну роботу з розрахунковими рахунками, оскільки саме від цього залежить успіх підприємницької діяльності.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Lead Scanner – інструмент №1 для пошуку клієнтів

Пропонуємо вашій увазі зручну онлайн-платформу для пошуку потенційних клієнтів та збільшення перспектив розвитку для вашого бізнесу.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Мікрокредитування - популярний сучасний вид фінансування, що відрізняється швидкою видачею дрібних сум кредитів громадянам країни. Це дуже виручає, коли потрібно терміново здійснити покупку, а грошей бракує

Банки Онлайн - banksonline.com.ua
Реклама

Для отримання мікрокредиту можна скористатися сайтами агрегаторами для більш зручного вибору пропозиції по мікрокредитів, де буде зазначена необхідна інформація про документи, умови та порядок дій для отримання мікропозик

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

11 серпня 2021 року Правління Національного банку України прийняло рішення про віднесення АТ "КБ "ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ" до категорії неплатоспроможних.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua

Загальний розподіл коштів набуде чинності 23 серпня 2021 року. Гроші будуть зараховані країнам-членам МВФ пропорційно до їх існуючих квот у Фонді.

Банки Онлайн - banksonline.com.ua